momomaus
come in and see
come in
 
seven and a half meter cheese
cheese
 
germany is the land of bread
bread

 

fruit & veges
fruits

 

fruit & veges, preferred out of our region
vegetables

 

bistro, like cuisine francais: everxthing`s made from fresh products
bistro
 
bistro-food, made 100% from biological products
bistro
 
Momos Biometzger
butcher
 
more pics ? –> ablakok

 

 

ÜDvözlünk a MOMOnál

Az erösen hagyományokra támaszkodó és így a klasszikus BIOBolt

 

A nyitvatarás

reggel nyolctól este nyolcig,a hét napjain, Szombaton reggel nyolctól este hatig.

 

Elérhetöségünk

telefonon 0049 (0)228-462765

 

A MOMO

egy, a kezdetektől fogva hagyományokra épülő biobolt. Kezdetekből fogva azt jelenti, hogy természetesen és lassan fejlődött ki. A hagyományokra épülést az igényes áruválaszték és a céltudatos kereskedelem jellemzi. Munkánk lényege nemcsak az egészséges, friss és minőségi választék, hanem a régió ökológiájának és természetvédelmének támogatása, amit az alapítás óta követünk.

A valóságban

ez annyit jelent, hogy a 600 m2-es üzlethelyiségben bio-húspult és házhozszállítási részleg mellett egy kávézó is található. 6.000 terméket forgalmazunk, melyek a „bio” elnevezést méltán megérdemlik: elsősorban friss élelmiszerek – 250 féle sajttermék, széles választékban tejtermék; pékáru hat különböző regionális biopékségből és a környék legjobb zöldség-, gyümölcs kínálata található nálunk. Teljes termékválasztékot kínálunk mind a helyi termelőktől, mind a természetes táplálkozás ismert úttörőitől, valamint megtalálhatóak a háztartási, testápolási / szépségápolási és kerti cikkek is.

Itt a MOMO

honlapján nem tudunk mindent felsorolni és bemutatni, ezért érdemes hozzánk ellátogatni személyesen, mert a MOMO-t érezni, ízlelni, szagolni és hallani – tehát átélni kell.
 
Ez az egyetlen magyar internet oldalunk, de mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha minnél hamarabb betértek hozzánk és mindent a saját szemetekkel néztek meg!
Ha mégis valamilyen kérdésetek lenne,akkor az alábbi címre írhattok, s ahonnan szívesen válaszolunk nektek: info@bioladen.com
 
A fordítás elkészítésében a jobbik fele segített a momos Bertalannak
 

 

momo @...
–> youtube 01

 

–> youtube 02

 

–> facebook

 

–> instagram

 

 
kindly translated by momo-bertalan

 


- optimised 4 firefox, safari, opera;
InternetExplorer put in trash.
- activateJavaScript.
do not block popups (if U want to enjoy the pics):
- pdf will be opened in new windows
clic on some pics may cause their enlargement
 
momo-raoul

 


•  Suche •  Sitemapnach oben •  ImpressumDatenschutz

 

 

keywords: momo, bioladen, biomarkt, biokiste, bio kiste, bio- produkte, bio-supermarkt, bonn, beuel, Verpackungs-ABC, Mikroplastik, bio fleisch, bio & regional, fairer handel, fairer kaffee, gemüse abo, bioprodukte, bio- obst, Lagertipps, Palmöl, Bio-Palmöl, Bisphenol, bio Eier, natur kosmetik, Saisonkalender, abo-kiste, gemüse-kiste, bio siegel, bio- rezepte, vegan, vegetarisch, biotofu, biobier

 

letzte Änderung:
Do., 15.07.2021